Del

Nye eiere for Wayne's Coffee-kafeer

Wayne och Margareta's Coffee AB og selskapet Nord Kaffe overtar Wayne's Coffee-kafeer i Norge fra Pacamara Drift. 11 kafeer vil fortsatt være Wayne´s Coffee, mens seks kafeer vil bli en del av Norð.

 

Wayne's Coffee har i dag rundt 140 kafeer i seks land. Nå overtar det svenske driftsselskapet avtalene til elleve av kafeene i Norge. - Vi ser et fortsatt stort potensial i det norske markedet. Pacamara Drift har gjort et godt arbeid her, som vi nå vil bygge videre på. Gjennom overtagelse av disse franchiseavtalene sikrer vi en god base for å iverksette vår vekststrategi i det norske markedet og også mulighet for å samordne arbeidet i det svenske og norske markedet, sier viseadministrerende direktør Mats Hörnell i Wayne och Margareta's Coffee.

 

I Oslo vil seks av kafeene skifte konsept, og bli en del av Norð, et bakeri- og kafé-konsept som allerede finnes fem steder i Oslo. I tillegg står de bak den kritikerroste restauranten Norð og Natt på Tøyen. - Vi er veldig spente. Det er litt skummelt for et lite team å åpne seks nye steder på én gang. Samtidig har vi stor trygghet for konseptet, som har fungert i ulike nabolag i byen og som blir videreført i de seks lokalene vi overtar. Vi skal fortsette å gjøre det vi er best på, nemlig å tilby fersk kvalitetskaffe fra vårt eget brenneri, nybakte brød fra bakeriet vårt og bruke gode råvarer fra de beste lokale leverandørene vi kan finne, sier daglig leder Joakim Strand i Nord Kaffe.

Wayne's Coffee ble etablert i det norske markedet i 2008. - Vi forventer fortsatt vekst i det norske kafé-markedet, men for å drive veksten var det behov for mer kompetent kapital inn i konseptet vårt. Etter å ha vurdert flere alternativer, valgte vi å overdra franchiseavtaler og driftsavtaler til disse to selskapene. Vi mener dette er en svært god løsning både for kunder, medarbeidere og gårdeiere, sier styreleder Ole Kahrs i Pacamara Drift.

For ytterligere informasjon:
Ole Kahrs, styreleder i Pacamara Drift, tlf: 901 04 001
Mats Hörnell, viseadministrerende direktør i Wayne's Coffee, tlf: +46 73 813 99 00
Joakim Strand, daglig leder i Nord Kaffe, tlf: 47 28 44 41

 

 

 

 

 

Si din mening