Vi pleier å si at vi leter etter den perfekte fika. Det høres kanskje ut som en overdrivelse, men nettopp jakten på dette målet har kjennetegnet oss siden åpnet dørene til vår første kafé i Kungsgatan i Stockholm.

For oss har den perfekte fika flere betydninger: Det handler om alt det gode vi serverer. Om musikken som strømmer ut gjennom høyttalerne våre. Om avbrekket du får fra en travel hverdag når du slapper av i en av de behagelige lenestolene våre. Til øyeblikket du deler med en god venn.

Jakten dreier seg ikke bare det du ser i kaféene våre. Det handler også om det som driver oss. Vi ønsker å skape positive forandringer i folks liv, så vel som i miljøet som helhet. Det handler om å gjøre vår del av jobben for å gjøre planeten vår grønnere.

Vårt langsiktige mål er at alt du spiser og drikker hos oss skal være økologisk. Færre tilsetningsstoffer, flere plantasjer i liten skala og fravær av plantevernmidler gir en bedre ettersmak. Det gjør at vi kan servere en fika med enda bedre smak.

Vi prøver også å forberede mest mulig av din fika i hver enkelt kafé. Dermed kan du være sikker på at det du får alltid er ferskt. Det er også viktig for oss at du alltid har mange sunne alternativer å velge i, selv om den tradisjonelle svenske fikaen alltid vil ha en spesiell plass i våre hjerter. Vi kommer aldri til å senke kvaliteten på vår førsteklasses svarte filterkaffe, eller våre himmelske kanelboller.

Vår jakt på den ultimate fika har bare såvidt begynt, og vi håper du vil bli med oss på resten av reisen.