Wayne’s sterke posisjon er beviset på at gode handlinger er lønnsomme i det lange løp. Bare se på utviklingen de siste 25 årene. Siden starten i 1984 har Wayne’s ekspandert til mer enn 100 kaféer i Sverige, Norge, Finland, England og en rekke andre land verden rundt. Våre kaféer har to ting til felles: De tar ansvar for mennesker og miljøet. I tillegg de er lønnsomme forretninger.

Som franchise-taker vil du bli del av en organisasjon som tar disse oppgavene på alvor. Du vil få sjansen til å drive din egen kafé på en måte som kombinerer styrken til et kjent merkenavn med vår genuine omtanke for kafé-konseptet – helt ned til hver minste detalj.

Wayne’s er den første og eneste kafé-kjeden i Sverige med KRAV-merket. Vi legger hele tiden til nye produkter og merker, slik som merket til Regnskogsalliansen og EUs symbol for økologisk dyrking. Dette viser at vi tar vår oppgave på alvor, i en verden der et økende antall mennesker verdsetter sosialt ansvarlige selskaper. Hvis du tenker og føler som oss, så er Wayne’s den riktige franchise-kjeden for deg.

Vi tror også på å kombinere det beste av to verdener i vårt forhold til våre franchise-takere. Hos Wayne’s hjelper vi deg til å få en flying start. Du bidrar med din investering, din forretningskunnskap og din lidenskap for kaffe. Vi bidrar med alt som skal til for å skape den perfekte kaféen, inkludert kontinuerlig støtte med alt som angår daglig drift, markedsføring og mye annet.

Vi ser for øyeblikket etter dyktige franchise-takere som vil vokse med Wayne’s. Vårt mål er å doble antall kaféer i løpet av de neste fem årene. Har du det som skal til? Gi oss beskjed.