Fika for deg som stiller krav.

Når du besøker Wayne's, tar du faktisk et standpunkt. Du velger en fika som er mer smaksrik, sunnere og bedre for planeten. Vårt engasjement for bærekraft gjorde oss til den første KRAV-godkjente kaféen i Sverige.

Når du besøker Wayne’s, tar du faktisk et standpunkt. Du velger ikke bare en fika som er mer smaksrik, men som også er bedre for helsa og for planeten vi bor på.

Dette er ikke bare tomme ord. Vi er den første svenske kjeden av kaféer som er KRAV-godkjent. For oss er det et klart bevis på noe som alltid har inspirert oss. En deilig, sunn og bærekraftig fika – dette er gjennomgående for hele vår kafé-opplevelse. Dette ser du blant annet på våre plantebaserte Supercinoer og oppfriskende sunne shots.

Du kan være sikker på at alt du velger vil være bra både for kropp og miljø. Når du bestiller kaffe, kommer bønnene fra utvalgte plantasjer i Brasil, Colombia and Nicaragua. De er alle KRAV-merket og sertifisert av Regnskogsalliansen. I tillegg har de EUs merke for økologisk dyrking.

Dette gjelder ikke bare kaffen vår. Ta for eksempel juicen: Vår kaldpressede, upasteuriserte appelsinjuice inneholder 100 % appelsinjuice og fremstilles av 2,3 kg råvarer. Den inneholder verken sukker eller tilsetningsstoffer,  kun masse næringsstoffer og vitaminer, og smaker dessuten helt fortreffelig!

Sånn er det med det meste av våre produkter. Vårt langsiktige mål er at alt du spiser og drikker hos Wayne’s skal være laget på stedet. Vi kaller konseptet «Made In Store». Dette er allerede innført for en stor del av det du ser på menyene våre.

Vårt ansvar slutter ikke bare når du forlater kaféen. Vi utviklet nylig en fullt ut gressbasert takeaway-kopp. Denne er biologisk nedbrytbar og krever mye mindre energi under produksjonen. Dessuten sorterer vi alt avfall på stedet, komposterer organisk avfall og prøver stadig å redusere energiforbruket i våre kaféer.

Gjennom mange år har vi også støttet andre organisasjoner som ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Vi samarbeider med Rosa sløyfe-aksjonen, farger koppene våre rosa hvert år og bidrar til kreftforskningen.

 

Wayne's Coffee

KONKRETE EKSEMPLER.

Dette gjør din fika mer bærekraftig.

  • Bestikket som du tar med deg fra kaféene våre er nedbrytbart i løpet av bare tre uker, i tilfelle det skulle ende opp i naturen.
  • Vår filterkaffe og espresso er 100 % KRAV-merket, 100 % sertifisert av Regnskogsalliansen, og 100 % sertifisert som økologisk dyrket.