Som folk flest har vi det best når vi er omgitt av andre mennesker som deler våre verdier. I vårt tilfelle inkluderer det gode forretningspartnere. Sammen kan vi gjøre en enda større forskjell innen helse, bærekraft og miljø. Slik gir vi våre gjester en enda bedre fika-opplevelse.

På denne siden presenterer vi et par av våre nåværende samarbeidspartnere, men vi er alltid på utkikk etter nye venner. Representerer du en organisasjon som kan passe sammen med oss? Ta gjerne kontakt.

Rainforest Alliance

Kjenner du igjen den lille grønne frosken? Du ser den ofte på vår fika. Regnskogsalliansen jobber for å bevare biologisk mangfold og skape bærekraftig levebrød. Dette innebærer å forandre forretningsmetodene for bønder, skogsindustrien, og turistsektoren.

 

KRAV

Wayne’s var den første kafé-kjeden i Sverige som oppnådde KRAV-merket. Dette merket er Sveriges mest kjente miljømerke for mat, og krever grundig skriftlig dokumentasjon om dyrevelferd, helse, sosialt ansvar og klimapåvirkning. Det er derfor vi jobber så hardt for å få 100 % av vår fika sertifisert. All kaffen vår er allerede KRAV-merket. Les mer om KRAV>